Benvolguts lectors,
som un grup d’estudiants de l’escola Sadako que estem cursant 4t d’ESO (Nicolàs A., Oriol B. Núria C., Mariona S. i Pau V.) i realitzant un projecte escolar. Aquest curs, hem començat una nova assignatura anomenada aps (Aprenentatge servei). Durant tot el curs, realitzarem un projecte en grup que consisteix a detectar necessitats, proposar solucions i dur-les a terme.

El nostre projecte consisteix a ajudar les persones que pateixen discapacitats intel·lectuals. Per poder fer-ho, ens hem presentat per fer de voluntariat en una entitat anomenada Best Buddies.

Best Buddies és una entitat que vol millorar la qualitat de vida de les persones que tenen discapacitats intel·lectuals proporcionant-los l’oportunitat d’una amistat perquè així es pugui preparar per participar en les activitats socials. El que busca és establir un vincle d’amistat amb persones que pateixen aquest síndrome amb algun voluntari perquè així el que pateix la discapacitat intel·lectual pugui desenvolupar la seva integració laboral i etc. Bàsicament el que vol, i que nosaltres també compartim, és veure un món en el qual les persones amb discapacitat intel·lectual estiguin integrades en les nostres escoles, universitats, llocs de treball i etc.logosadako40jc28fv

Mariona S. i Núria C.