Benvolguts lectors,
El passat dijous dia 3 de Novembre, tres membres del nostre grup vam anar per primer cop a les oficines de Best Buddies.
Abans d’anar-hi vam contactar amb la coordinadora de l’associació, Sara Ferreira,
qui ens va aconseguir una entrevista.
Aquesta entrevista consistia bàsicament a parlar sobre nosaltres com per exemple els nostres gustos, les nostres aficions, experiències sobre el tema en què farem el voluntariat i etc. Tot això quedava escrit en un document que contenia preguntes, però a més a més teníem hi havia una altra part en aquesta entrevista que no quedava escrita. Era totalment individual, ja que la Sara Ferreira ens anava fent preguntes i nosaltres explicàvem les nostres experiències i coses similars. D’aquesta manera ella ens podia conèixer una mica més i veure en quin punt volíem bàsicament ajudar i participar en aquesta associació.

Finalment aquesta entrevista es va allargar i només la vam poder realitzar dos membres de tres que vam anar. La Núria i la Mariona, l’Oriol el van citar per anar-la a fer una altra setmana.

Tant la Núria com jo valorem positivament aquesta entrevista, ja que vam poder opinar sobretot el que volíem i teníem pensat fer, expressar-nos i a més a més podem afegir que vam causar una imatge agradable i adequada pel que la Sara Ferreira i l’associació busca. Estem contentes que tot hagi anat bé i que en un principi si no succeeix cap problema podem fer el voluntariat.

A més a més cal afegir també que pel fet que som menors d’edat els nostres tutors legals, en aquest cas els nostres pares, han de firmar un contracte segons afirmen que ens donen permís per poder presentar-nos com a voluntariat i etc.

Finalment la Sara Ferreira ens va informar que a més a més de l’entrevista, uns mesos després (abans o poc després de Nadal) hauríem de tornar a anar a l’associació per fer una formació amb altres voluntaris que també s’hi han apuntat.

img_7118

(Aquest és el paper que han de firmar els nostres pares)

Mariona S.