Oriol Ballber:

En primer lloc m’agradaria dir que el grup no ha funcionat del tot malament ja que l’apartat de servei l’hem complert bastant bé. Hem complert amb las hores mínimes gràcies a que les activats que ens ha proposat l’assosiació ens han agradat bastant en general. A més a més personalment crec que ha sigut una molt bona experiència. Per el que fa l’apartat de aprenentatge crec que tampoc ha estat tan malament ja que en realitat tots els membres del grup hem treballat però alguns no han penjat el seu treball al blog.

Núria Casaponsa:

Personalment, crec que durant aquest primer trimestre, el nostre grup no ha funcionat molt bé. Tots els membres podríem haver aportat més i no hem donat el millor de nosaltres.

Valoro molt positivament el servei que hem fet, ja que hem complert les hores mínimes obligatòries. A més a més el voluntariat era divertit, ja que consistia en una festa. Crec que vam realitzar un bon voluntariat i estic contenta amb el resultat.

En canvi, considero que el blog a estat molt fluix i no hem aprofitat el temps de classe. A part no ens hem sapigut repartir la feina i organitzar-nos. Espero que el segon trimestre, ens prenguem aquesta assignatura més seriosament i així obtenir un millor resultat com a grup.

Finalment cal dir que trobo molt interessant aquesta assignatura. Et dóna l’oportunitat de tenir noves experiències. La majoria de nosaltres no estem acostumats a fer voluntariats i APS t’obre moltes portes.

Mariona Serret:

Primerament cal esmentar que ens va costar una mica començar aquest projecte. De mica en mica ja ens hi vam posar més, però tot i així, segons la meva opinió crec que podríem haver aprofitat molt més i el temps i etc.
També, és evident que hi ha hagut diferències entre els membres del grup, és a dir que alguns hem treballat més que altres i això es va notar.

De cara al segon trimestre m’agradaria millorar molt sobre aquest aspecte, trobo que és molt important que cada membre s’impliqui tant com pugui i que aprofiti el temps necessari que requereix aquest servei.

Personalment no valoro positivament aquest trimestre i espero millorar i rectificar els errors que hem comes per la segona avaluació.

Pau Valtierra:

Sincerament ha sigut una experiència molt bona i fructífera, ja que he après molt sobre ells, també la Sara ens ha ensenyat molt sobre ells i m’ha ensenyat coses noves que no sàvia.
A mi m’ha agradat molt fer el servei i relacionar-me i estar amb persones amb discapacitats però no m’ha agradat tant la part del blog, ja que va costar una mica fer entrades.
Per al següent trimestre canviarem la dinàmica i estarem més atents a utilitzar el blog i penjar coses per millorar grupalment.

Nicolás Alzate

Per a mi ha sigut una experiència nova positiva, en el trimestre passat hem fet unes sortides. Per exemple vam anar a una discoteca i vam fer de “monitors”. Vam conèixer a dos nois i ràpidament vam posar en comú algunes coses. La nostra tutora, Sara, és molt simpàtica i ens ha ajudat molt en la formació de com relacionar-nos amb ells. La veritat els nois hem estat molt distrets i les noies han fet més feina. Però en el últim tram hem estat més desperts. El grup en general ha treballat bé.