Benvolguts lectors,

El passat diumenge 18 de Novembre vam realitzar una activitat amb l’associació de Best Buddies. Aquesta, era una trobada amb persones que pateixen alguna discapacitat intel·lectual, per així desitjar-los un bon Nadal.

En un principi, el nostre voluntariat consistia en un aparellament amb una persona que tingui alguna discapacitat. Aquesta hauria de tenir la mateixa edat aproximadament (entre altres condicions), però el cas és que no hi ha tanta gent que pateixi una discapacitat amb la nostra edat. Això provoca que no ens puguin aparellar, per tant el nostre voluntariat consistirà únicament a participar en activitats grupals.

Dies enrere, quan vam anar a fer la formació ens va comentar que se celebrarien una festa de Nadal, però no va entrar en detalls. Més tard, la Sara Ferreira, ens va enviar un correu per presentar-nos més detalladament la festa. Per exemple ens informava sobre la localització del local, l’hora, etc.
Després ho vam comentar amb el nostre grup de treball i tots junts vam decidir anar-hi.

img_7364

(aquest correu va ser el que ens va enviar la Sara)

Finalment vam arribar puntualment i vam estar gairabé fins al final de la festa.

Allà ens vam poder relacionar amb nois i noies una mica més grans que nosaltres amb discapacitats intel·lectuals. Va ser un moment força enriquidor i tot el grup vam poder gaudir d’aquesta exepriència.

En el local ens vam trobar amb altres membres de l’associació que també feien de voluntaris, com nosaltres, i alguns membres de l’altre grup de l’escola ja que aquests també participen en poder ajudar i col·laborar amb Best Buddies.

A més a més, vam poder menjar una mica de pica pica i beure una beguda que podíem escollir.

Finalment els membres de Best Buddies ens van donar un petit regal per desitjar-nos un bon Nadal.

En conclusió, valorem aquest voluntariat positivament ja que va ser una gran exepriència i un moment diferent al que estem acostumats. A continuació us mostrem un vídeo d’aquest moment tant especial:

Atentament, Núria C. i Mariona S.