vistastibidaboNens i nenes amb necessitats especials d’esplais o centres de la ciutat podran visitar el parc de manera gratuïta durant el període de vacances escolars.

Des de la finalització del curs escolar, el 22 de juny, i fins al 10 de setembre de 2017, s’oferiran beques per entrar gratuïtament al parc a esplais o centres amb necessitats especials. Al llarg d’aquests 69 dies d’obertura a l’estiu el parc posarà a disposició d’aquestes entitats fins a 100 entrades al dia sense cost.

En total, doncs, seran 6.900 places de lliure accés que l’Ajuntament de Barcelona, des de l’Empresa Cultura i Innovació com a responsable conjuntament amb el departament d’Infància de l’àrea de Drets socials i el parc d’Atraccions del Tibidabo, ofereixen durant la temporada d’estiu, amb un cost de 196.650 euros.
S’ha preparat una programació solidària amb 11 jornades, on repeteixen algunes de les més emblemàtiques: ‘Un Estiu sense barreres’, la jornada en la qual el Parc convida a totes les escoles d’educació especial, entitats i associacions de Catalunya del sector de la discapacitat física i psíquica.

Atentament, Pau Valtierra